Πως χρησιμοποιείται η συσκευή Cefaly?

Περισσότεροι από 95% των χρηστών θεωρούν πολύ εύκολη την χρήση της συσκευής Cefaly.

Απλά πιέστε ένα κουμπί και η συνεδρία αρχίζει αυτόματα. Στην πράξη, μια συνεδρία με την συσκευή Cefaly περιλαμβάνει 6 στάδια:

1

Καθαρισμός του δέρματος

Καθαρίστε προσεκτικά το δέρμα του μετώπου χρησιμοποιώντας το μαντηλάκι καθαρισμού «Prepare» ή σαπούνι και νερό. Αυτό το βήμα είναι σημαντικό για την απομάκρυνση του λίπους από το δέρμα ώστε να διασφαλισθεί ότι το ηλεκτρόδιο θα κολλήσει αποτελεσματικά στο δέρμα.

Cleansing the skin

2

Τοποθέτηση του ηλεκτροδίου

Χρησιμοποιείστε έναν καθρέφτη για να σας βοηθήσει να τοποθετήσετε σωστά το ηλεκτρόδιο στο μέτωπό σας. Το πιο στενό τμήμα του ηλεκτροδίου πρέπει να δείχνει κάτω προς τη μύτη σας. Το χαμηλότερο, κυρτό άκρο πρέπει να τοποθετηθεί ακριβώς πάνω από την κορυφή των φρυδιών.

Placing the electrode

3

Τοποθέτηση της συσκευής Cefaly

Κρατήστε τη συσκευή και φέρτε την πίσω πλευρά της με τους δύο μαγνήτες προς το κεντρικό τμήμα του ηλεκτροδίου. Η συσκευή έλκεται από τις δύο ζώνες επαφής του ηλεκτροδίου και τοποθετείται αυτόματα στη θέση της.

Placing Cefaly

4

Έναρξη

Πιέστε το κουμπί για να αρχίσει η συνεδρία. Ένα απλό πάτημα αρχίζει το πρόγραμμα 1 (θεραπεία κρίσεως): θα ακούσετε έναν ήχο μπιπ.

Δύο πατήματα, το ένα μετά το άλλο, αρχίζουν το πρόγραμμα 2 (πρόληψη): θα ακούσετε δύο ήχους μπιπ.

Τρία πατήματα, το ένα μετά το άλλο, αρχίζουν το πρόγραμμα 3 (αντι-στρες):θα ακούσετε τρεις ήχους μπιπ.

Starting the treatment

5

Προσαρμογή της έντασης

Η ένταση και το μυρμήγκιασμα θα αυξηθούν. Εάν γίνει υπερβολική η αίσθηση, πιέστε ξανά το κουμπί για να σταθεροποιηθεί η ένταση. Δεν θα αυξηθεί ξανά στο διάστημα των 20 λεπτών της θεραπείας. Αλλά θα πρέπει να σημειώνετε πρόοδο όποτε είναι εφικτό!

Καθώς επαναλαμβάνετε τις συνεδρίες σας με την συσκευή Cefaly, η ανοχή σας όσον αφορά την ένταση θα αυξάνεται. Θα αυξάνετε συνεχώς την ένταση και οι συνεδρίες θα γίνονται όλο και πιο αποτελεσματικές.

Starting the treatment

6

Διάρκεια και λήξη της συνεδρίας

Κατά την διάρκεια της εικοσάλεπτης συνεδρίας με τη συσκευή Cefaly, χαλαρώστε ή πραγματοποιήστε τις φυσιολογικές σας δραστηριότητες.

Η συνεδρία τελειώνει μετά από είκοσι λεπτά και η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα. Αφαιρέστε τη συσκευή τραβώντας την προς τα εμπρός.

Placing Cefaly