Μαρτυριες

Nancy W (Μπέρμιγκχαμ): Υποφέρω από ημικρανίες για χρόνια

Υποφέρω από ημικρανίες για χρόνια όπως και η μητέρα μου και επίσης είμαι και επιληπτική.

Την πρώτη φορά που χρησιμοποίησα το Cefaly, ανησυχούσα μήπως πάθω επιληπτική κρίση επειδή είναι μια τόσο παράξενη αίσθηση, αλλά ήμουν μια χαρά. Έκανα το νούμερο 1 όταν είχα ημικρανία (νομίζω ότι πρέπει να είσαι αρκετά γενναίος για να το κάνεις αυτό) και όντως είχε αποτέλεσμα και κατά έναν μαγικό τρόπο, ο πόνος έφυγε.

Για πρόληψη, είτε εφαρμόζω τον τρόπο λειτουργίας 2 ή τον τρόπο λειτουργίας 3 μία φορά την ημέρα (μου αρέσει ο τρόπος λειτουργίας 3, σίγουρα μου προκαλεί πολύ καλύτερη διάθεση!).

Robin (Καναδάς)

Αγαπητό Cefaly, είμαι 42 ετών. Έχω ημικρανίες από τα 14 μου.

Κατά μέσο όρο, έχω 15 έως 28 κρίσεις το μήνα. Ο λόγος που πυροδοτούνται αποτέλεσε ένα μυστήριο για δεκάδες θεραπευτές, γιατρούς και ειδικούς τους οποίους έχω επισκεφθεί τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Είχα την τύχη να είμαι σε θέση να πληρώσω εκατοντάδες (όπως μου φαίνεται) τύπους θεραπειών επί σειρά ετών. Από ψυχοθεραπεία έως διατροφή, διατροφή και πάλι, άλλου τύπου διατροφή, εξετάσεις για αναζήτηση αλλεργιών, τομογραφίες εγκεφάλου, εξετάσεις για καρκίνο, ορμονικούς χάρτες, έως παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική, γιόγκα, βελονισμό, σιάτσου... Θα μπορούσα να συνεχίζω για ώρες από την δυσνόητη θεραπεία με μαγνητικά πεδίο (συσκευή pappimi) και υπεριώδες φως έως την δουλειά με τα ενεργειακά πεδία, τις αγωγές με λουλούδια, ομοιοπαθητική, μασάζ (σε όλες τις παραλλαγές του), botox, τη μέθοδο Silva, τη θεραπεία με έγχρωμο φως, την ρεφλεξολογία (πόδι, χέρι και αυτί) ... το συμπέρασμα; Σχεδόν τριάντα χρόνια και καμία τύχη. Μέχρι που αγόρασα την συσκευή σας στο Costco.

Είχα 3 επεισόδια ημικρανίας αυτόν τον μήνα. Για μένα; Αυτό είναι ανήκουστο, μεγάλη ανατροπή. Επομένως, σας ευχαριστώ, τι εκπληκτικό αποτέλεσμα! Θα συνεχίσω με τις θεραπείες 2 φορές την ημέρα και ελπίζω να σας στείλω ένα email σε λίγους μήνες με ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαι τόσο χαρούμενη που μετά από όλα αυτά τα χρόνια με τις δεκάδες θεραπείες που απέτυχαν να μου προσφέρουν κάποια βοήθεια, συνέχισα να προσπαθώ και βρήκα την συσκευή σας.

Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.
Ειλικρινά δική σας, Robin.

Tabitha P (Λονδίνο)

Είμαι μια πολυάσχολη δικηγόρος και έχω κάνει ότι μου έχετε προτείνει, χρησιμοποίησα το πρόγραμμα 1 του Cefaly μόνο για 5 λεπτά κάθε μέρα από τότε που το παρέλαβα και το πρόγραμμα 3 του Cefaly για 20 λεπτά τα Σαββατοκύριακα, και δεν είχα ημικρανία για πάνω από πέντε εβδομάδες.

Αυτό είναι πραγματικά έξοχο και είμαι πολύ χαρούμενη. Για πολλά χρόνια, δεν είχα ξαναπεράσει ποτέ τόσο μεγάλο διάστημα χωρίς κρίση αλλά θα σας κρατώ ενήμερους και σας ευχαριστώ για την υπέροχη εφεύρεσή σας. Θα πρέπει να προσθέσω ότι όταν είχα ημικρανίες ήταν ολοκληρωμένες κρίσεις - σπινθηροβόλο σκότωμα, βίαιος πονοκέφαλος και ναυτία, επομένως όπως μπορείτε να φανταστείτε αυτό εδώ είναι ένα είδος θαύματος, και ακόμη κι αν πάθω ημικρανία τώρα, οι πέντε βδομάδες είναι και πάλι ρεκόρ για μένα.

Mary P (Λονδίνο): Το Cefaly είναι μεγάλη επιτυχία !

Οι ημικρανίες μου ξεκίνησαν μετά το τρίτο μου παιδί όταν ήμουν 28 χρονών. Τις πυροδοτούσε το στρες, εκείνες οι μέρες του μήνα, το αλκοόλ, η σοκολάτα και το τυρί – τα συνηθισμένα πράγματα. Επίσης, τα σαββατοκύριακα, κάτι που είναι πολύ συνηθισμένο. Ο πόνος επικεντρώνονταν πάνω από το δεξί μου φρύδι και προς την πίσω πλευρά του κεφαλιού μου, και αφού είχα δοκιμάσει ότι υπάρχει στην αγορά (και εκτός αυτής), εκείνες τις μέρες έπρεπε να καταφεύγω σε ένα φάρμακο που το λέγανε «Migril» με πολύ δυσάρεστες παρενέργειες.

Αν δεν έπαιρνα φάρμακα, ο πονοκέφαλος συνεχιζόταν, μπορούσα να το αντέξω το πολύ μέχρι τρεις βδομάδες μετά έπρεπε να πάρω φάρμακο. Τρία ακόμη παιδιά μετά δεν έκαναν καμία διαφορά στις ημικρανίες, αλλά ούτε και η εμμηνόπαυση.

Όταν η εταιρεία Glaxo παρήγαγε το «Imigran» η ζωή μου άλλαξε επειδή μπορούσα να το παίρνω ενώ δούλευα, είχε πολύ λίγες ή καθόλου παρενέργειες αλλά ήταν εξαιρετικά ακριβό, περίπου £15 το χάπι. Έπαιρνα κατά μέσο όρο τέσσερα ή πέντε χάπια την εβδομάδα, καθώς οι ημικρανίες μου συνεχιζόταν με αυτόν τον ρυθμό, άρα το μόνο όφελος ήταν ότι αντιμετωπίζονταν οι ημικρανίες μου αλλά δεν μειώθηκε η συχνότητά τους. Ο γιατρός μου, μου είπε τελικά ότι δεν μπορούσα να συνεχίζω να παίρνω Imigran μ’ αυτό τον ρυθμό και ότι θα πρέπει να βρω μια άλλη θεραπεία.

Πέρσι, διάβασα για το Cefaly στην Daily Mail, και παρήγγειλα αμέσως ένα. Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες (ακόμη το χρησιμοποιώ για πέντε λεπτά το πρωί και το βράδυ, αλλά μπορείτε αν θέλετε να το παραλείψετε αυτό το κομμάτι!) και το χρησιμοποιώ πλέον για σχεδόν έξι μήνες. Για μένα, το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν άμεσο, εφόσον καθ’ όλο αυτό το διάστημα είχα μία ή δύο (σχετικά ήπιες) ημικρανίες και πιο πρόσφατα κανένα επεισόδιο.

Θα γίνω εξήντα τον Νοέμβριο, άρα είναι δίκαιο να πω ότι πάσχω σωματικά, συναισθηματικά και οικονομικά από ημικρανία για πάνω από τριάντα χρόνια, αλλά από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ το Cefaly κατάφερα να ζω μια φυσιολογική ζωή και επίσης δεν χρειάζεται να προσέχω τόσο πολύ αυτά που τρώω ή πίνω!

Sandrine D (Νέα Υόρκη)

Νομίζω απλά ότι είναι καιρός για μια ενημέρωση. Χρησιμοποιώ την συσκευή Cefaly από τότε που την παρέλαβα. Η διαφορά είναι δραματική, και κάνω έως έξι ή επτά θεραπείες την ημέρα και τουλάχιστον δύο με πλήρη ισχύ στην πρώτη ρύθμιση.

Απλά θα ήθελα να πω ότι οι ημικρανίες μου δεν είναι μόνο λιγότερο συχνές, αλλά έχουν και λιγότερη ένταση. Κατά μέσο όρο, η συχνότητα ημικρανιών έχει πέσει από κάθε μέρα σε τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα το περισσότερο και μερικές φορές ακόμη πιο λίγο. Ο πόνος είναι πολύ πιο διαχειρίσιμος με λιγότερα φάρμακα και επίσης δεν κρατά ούτε κατά διάνοια όσο κρατούσε στο παρελθόν. Συχνά, αν ξυπνήσω με πόνο, θα εξαφανιστεί νωρίς το απόγευμα, ή αν πονέσω τη νύχτα, συχνά έχει φύγει μέχρι το πρωί! Αυτό δεν είχε ξανασυμβεί ΠΟΤΕ στο παρελθόν. Οι ημικρανίες μου κρατούσαν συνήθως για τρεις μέρες, και στη συνέχεια ακολουθούνταν πάντοτε από μια μόνιμη χαμηλής έντασης ημικρανία που είχα.